Dodih, kakkososan aika! :3 Kiitos paljon tänne, blogspottiin ja Radolaan tulleista kommenteista, piristää päiviä ja antaa voimaa jatkaa tätä! :) Ja tosiaan, en aluksi älynnyt laittaa blogspottiin kommentointia sallituksi (Onneks Radolan fooru oli olemassa<3) jaja sitten vielä muutin blogspotista vuodatukseen, vuodatushan on se tuttu ja turvallinen paikka.. :') Nojjoo, tässä osassa sitten onkin PALJON enemmän kuvia kuin viime osassa, sataa hipoo.. Oliskohan ollut lähellä 90? :D Ainakin 85! Mutjoo, osan pariin siiiss.. Ja viime osahan jäi Katrin ensimmäiseen synnytykseen.. ~~

1.jpg

Kauaa ei mennytkään, kun jo Katrin sylissä lepäsi pieni, utelias tyttövauva. Linnea Leikkikentäksi nimetty lapsukainen peri äitinsä silmät hiukset ja ihon, toivottavasti myös kauneuden!

2.jpg

Tyttöselle sisustettiin pikapikaa tälläinen, varsin vaaleanpunaisehko huone. Melko iso pienelle tytölle, mutta nopeastikos tuo kasvaa. Ja toivotaan, että huoneeseen tulee asustamaan monta muutakin pikkuista tyttöä! Myös potta huoneessa on, jää vain oven kanssa tuonne kulmaan, ettei niitä siis näy.

3.jpg

Mutta mitäs tämä on? Hyvä että ensimmäinen on saatu kehtoon nukkumaan, kun jo toista yritetään.. Noh, onhan Katrilla haaveissa se kuusi lastakin, että..

4.jpg

Näyttää yö tuottaneen tulosta, pian Katri sai taas huomata oksentelevansa vähän väliä, tällä kertaa se tosin tuntui paljon mukavemmalta kuin viime kerralla.. Siis tieto mahdollisesta raskaudesta, ei oksentelu.

5.jpg

Mikael jatkoi sinnikkäästi kalastusta, vaikka vastoinkäymisiäkin sattui koko ajan. No, yrittänyttä ei laiteta! Ja tosiaan, pian Mikael saikin pronssisen ansiomerkin.

6.jpg

Kuten huomaatte, Katrin maha jälleen pyöristyi, tervetuloa seuraava vauva! Katrin ruokahalu kasvoi samaa vauhtia mahan kanssa, tämä heräsi öisinkin syömään.

7.jpg

Eikä toki sovi unohtaa Linneaa, pientä aurinkoista valopilkkua Katrin äitiyslomalla. Vaikka Katri nukkuikin paljon ja loppuajan söi, aina hän sai varastettua aikaa Linnealle.. Joka muuten on tässä kuvassa ihan ylisöpö.

8.jpg

Johan se kalastuskin sujuu! Mikael riensi kalastamaan aina, kun vapaata aikaa jäi töiltä, Linnealta ja kotitöiltä. Suurin osa kaloista myytiin, pienemmät sintit Mikael taas paistoi ja valmisti niistä herkullista ruokaa.

9.jpg

Tidditii, Linnean synttärit! Taaperoikä saapukoon.

10.jpg

Tässä neiti onkin, sööttihän tuo. Ja tosiaan, Linnealla on kirkkaan punaiset hiukset kuten äidilläänkin, ei ne edes tummunut vaikka Mikaelilla on mustat hiukset.. Niin ja, kuka väittää ettäkö musta dominoi punaisiakin hiuksia?

11.jpg

Mikaelilla oli melko paljon kavereita, työkin vaati niitä. Niinpä aamuyöstä tulevat soitot eivät olleet epätavallinen näky Leikkikenttien kodissa. Tuo peili muuten näyttää vähän oudolta, siis tuo tossa vasemmassa reunassa.

12.jpg

Köh.. Toki Mikaelilla on paljon kavereita, mutta en menisi vannomaan niiden kauneutta. Noh, kauniita tai ei, ylennyksiä tarvitaan.

13.jpg

Mikael vietti vapaa-aikaansa mielellään Linnean kanssa. Useimmiten hän joutui kantamaan monta kertaa illassa Linnean pois heidän makuuhuoneesta, jossa Katri saisi nukkua rauhassa.

14.jpg

Joskus Mikael jopa saattoi julmasti laittaa Linnean kehtoonsa 'arestiin', vaikkei tätä väsyttänytkään ollenkaan, julmaa! Mutta kattokaa nyt, kuinka sulonen Linnea on..8)

15.jpg

Katrin maha senkun paisui ja paisui, sen rouva sai taas huomata maalaillessaan uutta taulua. Maalaaminen oli hyvää ajanvietettä ja kaikenlisäksi siitä sai rahaa.

16.jpg

Ja näin talvi saapui myös BellaDonna-poukamaan. Ja joo, tässä näette myös uudistunutta taloa, jossa siis on myös yläkerta.. Tosin, siellä on vasta olohuone.

17.jpg

Mikael oli saanut kalastettua hyvän saaliin, ennen kuin Lampi oli jäätynyt. Niinpä yleensä Mikael valmisti kaloista ruokaa, ja Katri söi ne sitä mukaan.. Kuten huomaatte, koko tarjoilulautanen kädessään.

18.jpg

Pian Katrin toinenkin synnytys jo koitti. Hän kiljui tuskissaan Mikaelia auttamaan, mutta eipä tuo alakertaan kuullut mitään Linnean jokellusnaurun ylitse. Niinpä Katri sai tällä kertaa selvitä yksin.

19.jpg

Ei kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun Katrin käsivarsilla oli jo toinen tyttö. Myös tämä, Lina niminen neiti peri äidiltään kaiken, siis klooni Linneasta. Mutta yhtä söpö joka tapauksessa, ainakin Katri oli ihastuksissaan tästä pienestä tytöstä

20.jpg

Linnean huonetta suurennettiin (vaikka se entinenkin oli iso) sopivaksi myös Linalle. Tuolla kyllä riittää tilaa vielä teini-iässäkin!

21.jpg

Ja niin se sama tapa toistuu.. Linnea ja Lina päiväunille, ja ulos tuotah.. köh, hommailemaan.

22.jpg

Tässä vois kokea ja deja vú-ilmiön, mikä olikaan. Pian Katri sai huomata taas oksentelevansa.

23.jpg

Koska Katri tajusi, että hän ei ikinä kestäisi kuutta synnytystä, saati jokaisen hoitio, kasvatusta ja jollekin naittamista, päätti hän vaihtaa mieltään hiukkasen. Ja tavoitteeksi tuli siis tieto, elämäntoiveena kohottaa kaikki taidot huippuunsa, jess, vihdoin joku helppo!

24.jpg

Katri innostuikin tästä toiveesta ja riensi pikapuolin, heti syötettyään tytöt, opiskelemaan. Onneksi jo nyt muutamia pisteitä löytyi.

25.jpg

Kauaa ei lukemisaikaa kuitenkaan ollut, kun työauto tööttäili pihalla, kyllä, Katri oli siis ravintola-alalla töissä. Mennessään vaihtamaan työvaatteitaan Katri kuitenkin huomasi masunsa kasvaneen, suorastaan pullahtaneen. No, tuskin vauva yhdestä työpäivästä pahastuisi.

26.jpg

 

Ja niin Katri lähti töihin, tavoitteena ylennys, kuten aina. Rämäauto kuitenkin kimppakyytinä näymmä vielä toimii. Tosin, työnteko onkin jäänyt vähälle lasten myötä.

27.jpg

Töistä tultuaan ja hetken levättyään Katri ei enää pystynyt pitämään näppejään erossa Linasta. Taas tää tarina toistaa itseään! Katri raskaana syöttämässä pientä tyttöä.

28.jpg

Noh, nyt se pieni tyttö kasvaakin vähän isommaksi pieneksi tytöksi. Saas nähdä, kuinka paljon löytyy Linnean kanssa samaa näköä.

29.jpg

Tosi suloinenhan Linasta kasvoi, en kyllä tunnista näitä kahta piiperöä muuta kuin hiuksista, on kyllä tosiaan toistensa klooneja! Ainut vaan, että nyt Linalla sattuu olemaan vähän tummemmat hiukset, ja toki paksummat ja pidemmät.

30.jpg

Oh, mä taisin menettää sydämeni tolle Linan ilmeelle. Onneks sisarusrakkauta löytyy, jottei vanhempien tarvinnut heti olla erottamassa tyttöjä toisistaan. Ja niin, mitä isosisko ensin, sitä pikkusisko perässä.. Koskee myös nukkekodin nukkejen suuhun laittamista.

31.jpg

Mikael yritti saada logiikkapisteitä ylennystä varten ja bongailikin uusia tähtikuvioita, samalla kertaa peräti kolme! Ja sekin tekee jo 1 500 simoleonia.

32.jpg

Oliko teidän tarkotus näyttää varsin söpöiltä? Äh, onnistuitte. Ihana kuva<3

33.jpg

Linnea oli jo oppinut potallekin, kuten huomaatte. Toivotaan, että Linakin oppii sen taidon varsin vikkelään, jospa Linnea opettaisi? ;3

34.jpg

Ihan pakko laittaa vielä yks söpistelykuva! Heti kun tytöt kuuli isän kimppakyydin auton tööttäilyt, ne arvas että iskä palaa kotiin ja molemmat tietty ryömi ulos katsomaan. Tässä muuten näette myös saman näköisyyttä, uskoisin.

35.jpg

Ja Katri se jatkoi taitopisteiden keräämistä, elämäntoiveena ja ylennyksen vuoksi. No, raskauslomallahan sitä aikaa ainakin oli.

36.jpg

Aamuöisin näkymä on yleensä tälläinen, kyllä tulee luonteetkin selville. Linnea istui kiltisti pitkiäkin aikoja kehdossaan ja nauroi itsekseen, kun taas Lina alkoi heti huutaa ja kiljua, kun heräsi eikä päässyt pois kehdostaan.

37.jpg

Tidditii, Linnea kasvaa! Ja ilman kakkuka niin, unohdin kokonaan että on Linnean aika kasvaa.

38.jpg

Näinkin nätti tyttö kasvoi Linneasta. Melkoset pusuhuulet kyllä omaa!

39.jpg

Öisin Linnea sai usein herätä Linan itkuun, kun tämä halusi pois kehdosta. Yleensä hän vain nousi, mulkaisi ilkeästi Linaa ja hyppi portaat yläkertaan sohvalle nukkumaan. Ja tästä Lina tuli vain entistä surullisemmaksi.

40.jpg

Ja Katrin masu vain kasvoi ja kasvoi, kohta talossa vipeltäisi peräti kolma lasta. Salaa mielessään Linnea toki toivoi tulevan lapsen perivän Linnean kaltaisen luonteen, kaksi kiukkupussia ei tekisi hermoille hyvää.

41.jpg

Ja lopulta Linnean kauan odottama ensimmäinen koulupäivä alkoi. Iloisesti hymyillen neiti loikkikin bussiin, kun Lina itki sisällä ja kyseli, että missä isosisko on.

42.jpg

Katri oli alkanut viettämään äitiyslomaansa muita salavakoillen, tsoh. Aika isohko tuo Katrin vatsa kyllä on.

43.jpg

Kyllä mä käsitän sen, että vakoilu ärsyttää, mutta rynnätä nyt toisten koteihin tönimään raskaana olevia NAISIA? Huhhuh.

44.jpg

Ja Mikaelille tippui ylennyksiä harva se päivä. Tän kuvan aikana hän taisi ollaa.. ööh.. En muista, mutta pari ylennystä enää tarvittaisi.

45.jpg

Eräs päivä Katrin synnytyksen aika oli koittanut.. Vai? Katri pelkäsi sen olevan keskenmeno, sillä kipua oli kolme kertaa enemmän ja vauva oli muutenkin etuajassa.

46.jpg

Kivun keskellä vauva alkoikin äkkiä pyrkiä ulos. Katri ei tiennyt, kiljuako Mikaelia apuun vai ei, itseasiassa hän ei osannut edes päättää, että synnyttääkö vauvan jo nyt vai ei. (eka tuli ilmotus pelissä että Katri sai keskenmenon, sitte se alko yhtäkkiä synnyttää :o)

47.jpg

Katrin ei kuitenkaan tarvinnut sen enempää miettiä, sillä ennen kuin hän tajusikaan, hän piteli käsissään pientä poikaa. Tämä poika peri isänsä mustat hiukset ja ihon, mutta äidiltään siniset silmät. Poika sai nimekseen Jonne.

48.jpg

Itkeekö Lina sen takia, että pelästyi äitinsä saavan keskenmenon, vai uuden perheenjäsenen takia? Nythän hän saisi entistä vähemmän huomioo.

49.jpg

Kun oli kulunut jo vartti Jonnen syntymästä ja poika makoili tyytyväisenä uudessa huoneessaan, Katri huomasi äkkiä jonkin muunkin pyrkivän ulos vatsastaan. Toinen vauvako?

50.jpg

Toinen vauvahan se! Jonnelle syntyi kaksoisveli, identtisesti mustat hiukset ja siniset silmät. Tämä vartin myöhemmin syntynyt poika sai nimekseen Jesse.

51.jpg

Lina oli alkanut leikkimään useammin yksinään. Nyt kun äidillä ja isällä oli kädet täynnä kaksosten takia, hän ja Linnea saivat viettää aikaa useammin kaksistaan. Mutta koska Linnealla oli koulu ja kaverit, Lina jäi useammin yksin.

52.jpg

Neljän lapsen lisäksi Mikaelilla oli työ, plus sen mukana monen monta kaveria, joille piti harva se päivä soitella ja kertoilla kuulumisia.

53.jpg

Tässä näettekin Jonnen ja Jessen huoneen. Poikien huone rakennettiin myös ylös, olohuoneen viereen, tyttöjen huoneen yläpuolelle.

54.jpg

Oho, onko Katri taas raskaana? Köh, ei suinkaan. Raskauskilot + ylensyöminen sai vain Katrin masun vähän turpoamaan.. Treenaamaan siitä!

55.jpg

Kaikista kaksosista nää kaks on kyllä TOSI vaikeita. Heti kun sai toiselta vaipat vaihdettua, toinen alkoi huutaan. Sitten kun sekin oli hoidettu, toinen alkoi itkeä nälkää tmv.

56.jpg

Onneksi pian Mikael tuli kotiin ja Katri pääsi kuntoilemaan kunnolla, pitihän kilot karistaa pois. Työkin sitä vaati, ei pikaruokia pulskana niin vauhdikkaasti kuskata.

57.jpg

Ja pian ei Katrista löytynyt kilon kiloakaan. Köh.. Tuo nyt on yliliioiteltua, muttah.

58.jpg

Phihi, tälläinen heppu pyysi testaamaan tuon (ruman) tv'n.. Noh, kyllähän se käy. "Ok masiina" > myyntiin > 8 000 simoleonia!

59.jpg

Ja kenen vuoro onkaan kasvaa? Aivan, Linan! Tämä tyttö päättikin kasvaa ilman kakkuja, koska typerääkin typerämpi LC:n pelaaja unohti synttärit. Ja sen lisäksi myös Jonne ja Jesse kasvoivat samana iltana, tosin, vain Linasta on 'kasvukuva'.

60.jpg

Ja saanen esitellä lapsi-ikäisen Lina Leikkikentän? Hiukset säilyä ja ylleen neiti puki tuollaisen suloisen pupumekon. Muistuttaa TOSI paljon Linneaa, hyvä että erotan heidät! Onneks hiukset on olemassa.

61.jpg

Köh.. Anteeksi.. En muista kumpi oli kumpi. Mä muistelisin että tämä on Jonne.. Juuu, korjaan ensi osassa jos sekotin heidät. Ajatellaan siis että tämä nyt on Jonne. Jonne siis muistuttaa myös paljon sisaruksiaan, mitä nyt tuo paksu ja pitkä, tumma hiuspehko on erilainen kuin sisarillaan. Söpö joka tapauksessa.

62.jpg

Ja tämä sitten on Jesse.. toivottavasti. Hän eroaa eniten sisarusparvesta, epäilen että peri isänsä nenän, ja muistuttaa enemmän muutenkin isäänsä, ehdotonta perijä-ainesta! Jessen hiukset ovat vähän ohuemmat ja tummemmat, kuin Jonnen.

63.jpg

Hih, tämä Katrin työtoveri tarjosi rikollis-uran paikkaa, se oli jo sen verran mallikas paikka, että Katri päätti ottaa sen. Kaipasihan hän muutenkin jännitystä elämäänsä, mitä nyt Mikael tuskin karhuryhmän johtajana tulisi tästä riemastumaan.. Kyllä, hän on edennyt.

 64.jpg

Katri päätti hiukan avittaa taitojen kehittymistään, vaikka toki hänellä oli vielä puolet aikuisuudesta ja vanhuus-ikäkin aikaa saada kaikki taidot täyteen.

65.jpg

Oh, kattokaa mikä nättimys<3 Kyllä, tiedän, ettei se oli ei-pelattava valmissim, muttah.. Säännöt on tehty rikottaviksi.. Enkä kyllä muutenkaan noudata sääntöjä, enhän edes omista yli-opistoa tai mitään.

66.jpg

Mikael jutteli hetken aikaa tämän Sara nimisen neidin kanssa, ja pyysi puhelinnumeronkin ylös poikiensa varalta.

67.jpg

Tytöt taas olivat innostuneet kalastuksesta, vissiin isältä perittyä. No, samapa tuo, perheeseen tuli ruokaa ja rahaa myytyjen kalojen myötä.

68.jpg

Lina perheen eläinrakkaimpana jäsenenä (en tajua mistä ne eläinkiintymys pisteet on tullu, Mikaelilla on 3 ja Katrilla 0 :o) päätti ruokkia myös pingua, joka muuten tepasteli kesäpäivän alkupuolella tontille.

69.jpg

En muista mikä Mikael nyt on.. Mutta sen muistan, että enää vaaditaan kaksi ylennystä ja elämäntoive on täytetty!

70.jpg

Tidditii, kaksosten kasvun aika! Ja pahoittelen, en vieläkään muista kumpi on kumpi.. Mutta ens osaan mennessä painan sen visusti kallooni.. Siis kirjoitan paperille.

72.jpg

Tämä siis onn.. ääh, Jessekö se oli? Jompi kumpi kuitenkin, tämä on se, joka muistuttaa enemmän isäänsä. Ja todellakin!

73.jpg

Ja tämä se toinen, toivon mukaan Jonne. Tulee enemmän siskoihinsa ja on veljeksistä se rasavillimpi puoli.

71.jpg

Tässä näette poikien uudistuneen huoneen, melko tylsä, koska pelaajalla taas vähän sisustusinspis hukassa.

74.jpg

Jep, mainitsinhan jo Linan eläinrakkauden? Hän kinusi vanhemmiltaan monta päivää koiraa, mutta koska vastaus oli aina jyrkkä 'ei', päätti hän pyytää mamsteria. Siihen vanhemmat suostuivatkin ja Lina nimesi uuden tulokkaan Schnuffeliksi. Linnea tosin oli heti ilkkumassa, että Schnuffel on kanin nimi eikä mamsterin, taisi tosin olla kateellinen, koska vanhemmat eivät suostuneet hänen auto-syntymäpäivälahjaehdotukseen, pian hän kasvaisi teiniksi.

75.jpg

Katri päätti uudistaa tyylinsä, vähän sivistyneemmän näköseksi, nyt kun hänellä oli jo neljä lastakin. Hiuksena hän vaalensi ja laittoi nätisti ja asiallisesti kiinni ja shortsitoppilekkareiden tilalle tuli tuollainen vihertävä mekko.

77.jpg

Mikael ainakin piti Katrin uudesta tyylistä, mutta herra nyrpisti nokkaansa heti, kun Katri ehdotteli Mikaelillekin tyylin vaihtamista sivistyneempään. (Mikael bugittaa, haisee koko ajan)

78.jpg

Katri oli varsin innostunut uusista kavereistaan, susista. Yleensä hän pujahti ulos lastensa ja miehensä nukuttua ja rapsutteli näitä karvaisia otuksia ties kuinka kauan.

79.jpg

Yh, perheelle tosiaan piti hankkia lastenhoitaja, sillä Katri palaisi töistä 17:00 ja Mikael 18:00, joten lapset joutuisivat olemaan pari tuntia yksin.

80.jpg

Niin suloinen 'en mä mitään tee'-ilme, kun jää kiinni naapureiden vaklaamisesta.

81.jpg

Katri oli uransa ja taitopisteiden hankinnan lisäksi innostunut myös hedelmäpuista, hän suunnitteli jo kuinka valmistaisi tuoremehua lapsilleen ja lapsenlapsilleen, sitten joskus.

82.jpg

Noh, Katri. Oliko huono päivä, vai miksi sä potkasit roskiksen kumoon? Ylös se, ja vauhdilla!

83.jpg

Taiteellisena ihmisenä Katri päätti maalata hänestä ja Mikaelista kuvan, tosin, hän ei halunnut näyttää kuvassa Mikaelin äidiltä, vaan maalasi siihen hänen edelliset hiuksensa, kuvaa apuna käyttäen. Ja kunnollisena miehenä Mikael rakensi tauluun kehykset, sävy sävyyn huoneen muiden kehysten kanssa.

84.jpg

Ja kuten jo aiemmit mainitsin, perheen esikoinen, Linnea kasvaa teiniksi! Viimeisiä pyörähdyksiä ja..

..teini-Linnean näätte seuraavassa osassa! >; 333 Seuraavassa osassa tulette myös näkemään juonia, paljon juonimista toisten selän takana ja valehtelua, hrr. Myös muita lapsia saattaa kasvaa teineiksi jaja.. Ensi osaan siis! Pst, kommentit tervetulleita. :p