Hih, tuli pikkunen inspis nyt kun tein ton taloextran :D Tässä siis kolmas osa, joka ei toteutunut ihan niin kuin suunnittelin.. Se meni vähän pilalle, mutta ei anneta sen häiritä! :D Pst, muistan varmasti että unohdin jonkun linkityksen.. Muistutattehan typerystä? :p Sitten sanoisin että seuraavaan osaan voi mennä aikaa.. Lähden maanantaina Tikkurilaan kaverin luo, ja oon sie kolme pv. Sitten heti melkein sen jälkee lähen Riihimäelle josta mukaan tarttuu hamsukin<3 Jotenn.. hamsteriin  menee aikaan + koulukin pian alkaa :s  Ja sitten osan pariin.. Tässä ei ollutkaan kun jotain 60 kuvaa, pahoitteluni :D Ja viime osahan jäi siihen, kun Linnea pyörähteli viimeisiä pyörähdyksiään lapsena.

1.jpg

Jotenka, tässä näette Linnean teininä. Nätti! Nenän sivuprofiili voisi olla vähän.. kaarevampi? Ja huulet melkoiset pusuhuulet. Hiukset säilyivät edelleen punaisina ja asukseen Linnea valitsi tuollaisen vihreän villaneuleen ja farkkumekon. Myös lekkarit asuun kuuluu.

2.jpg

Linnea tykkäsi paljon pikkusisaruksistaan, etenkin siitä kaikkein villimmästä, Jonnesta. Jesse yleensä vetäytyi rauhaan lukemaan ruokaopasta tai tekemään läksyjään ja yleensä vain Lina kävi tätä moikkaamassa, tai Katri auttamassa läksyissä.

3.jpg

Eräs ilta Mikaelin makoillessa ajatuksissaan sängyllä, Jesse tuli tämän luokse ja kapusi hänen viereensä sängylle. "Iskä kuule.. Mä näin vähän aika sitten Linnean tossa ulkona jonkun mustaan pukeutuneen pojan kanssa.."

4-1.jpg

"Äh, älä höpötä. Linnea on kunnollinen, ei hän vielä tuossa iässä poikien perässä juokse.. Usko pois, kuvittelit vain." Mikael mutisi puoliksi ajatuksissaan. "Iskä, ei!" Jesse ärähti ja huitoi vimmatusti käsillään. "Olen varma siitä mitä näin!"

4.jpg

"Okei okei, puhun Linnean kanssa, jos välttämättä haluat." Mikael älähti. Jesse katsoi hetken isäänsä ja pudisteli sitten päätään. "Et kuitenkaan puhu, et usko mua."

5.jpg

"En vain tajua, mitä asiaa Linnealla olisi kenellekkään pojalle? Häntä kiltimpää ja kunnollisempaa tytärtä saa etsiä." Mikael selitti. "Äh, antaa olla." Jesse murahti ja loikkasi pois sängyltä, pujahtaen nopeasti yläkertaan.

6.jpg

Lina vietti nykyään paljon enemmän ja enemmän aikaa ulkona. Hän hoiti yhtä hedelmäpuuta ja kalasti. Yleensä hän päästi kalat takaisin lampeen, mitä niitä turhaa tappaa, viattomia kaloja.

7.jpg

Mitäs tämä on? Miksi Linnea meikkaa itseään ja laittaa hiuksensa kuntoon, kun pitäisi mennä nukkumaan?

8.jpg

Varmistettuaan, että kaikki olivat menneet nukkumaan, Linnea hiippaili puhelimen luo ja näppäili jo tutuksi tulleen numeron. "Hei, saisinko taksin osoitteeseen Pallokuja 3? Kiitoss." Isin kiltti tyttö ei taidakkaan olla niin kiltti, vai?

9.jpg

Linnea hiippaili ulko-ovelle odottamaan ja huomatessaan taksin kaartavan pihaan, hän juoksi nopeasti sen luo. Turhia taksin tööttäilyjä tässä nyt vielä vähemmän kaivattaisiin. Hän oli jopa varma, ettei kukaan nähnyt häntä.

10.jpg

Mutta kuten arvata saattaa, hänet oli jo nähty. Jesse seisoi hymyillen ikkunassa. Nyt häntä olisi pakko uskoa, hän menisi herättämään isänsä ja ehkä tämä vihdoin tajuaisi, että Linnea ei ollut niin kiltti ja kunnollinen kun antoi ymmärtää.

11.jpg

Taksi kuljetti Linnean puistoon, kuten tämä oli pyytänytkin. Linnea istuutui keinuun odottamaan, Miro saapuisi minä hetkenä hyvänsä.

 12.jpg

Linnea hätkähti kuullessaan naisäänen huutavan jotain. Hän kääntyi ja näki aidan takaa punapäisen naisen katselevan. "Hei tyttö, mitä sinä yksin täällä istut? Tilaanko taksin?" Linnea pudisteli vimmatusti päätään ja sanoi olevansa ihan selväjärkinen. Hieman oudosti kuikuillen nainen lopulta lähti.

13.jpg

Närkästyneenä Linnea kapusi leikkitorniin ja jäi sinne istumaan, ihmisiä kun alkoi valua puistoon. Juuri nyt hän halusi vain rauhassa odotella, eikä vastata ihmisten typeriin "Tilaanko taksin"-kysymyksiin.

14.jpg

Kun sadepisaroita alkoi ripotella, ei Linnea vielä jaksanut välittää. Ehkä Miro tulisi ihan kohta? Vaikka sovitusta ajasta oli melkein tunti.. Kun äkkiä vesi kuitenkin alkoi yltyä ja tiputteli jo leikkitornin katosta läpi, hypähti Linnea alas ja lähti juoksemaan puhelinta kohti. Ei tainnut tuo nainen näymmä vieläkään lähteä.

15.jpg

Sen sijaan, että Linnea olisi tilannut taksin ja ajellut kotiinsa, hän saapuikin pieneen yökahvilaan. Siellä hän tapasi myös Saran, naisen jota Katri ja Mikael kovasti suunnittelevat Jonnen tai Jessen puolisoksi.

16.jpg

Yh, miks aina pitää törmätä näihin ylitäydellisiin simeihin, jotka on omatekemiä tai peliin syntyneitä, mutta ei townieita / NPC:tä? :(

17.jpg

Tääkin melko nätti. En vaan tykkää noin pienistä ylähuulista, mutta tutustu Linnea joka tapauksessa häneen.

18.jpg

Hetken pyörittyään ihmisten seurassa ja tutustuttuaan näihin, Linnea päätti juoda pari lasillista hedelmäcoctailia. Tosin, se pari lasillista taisi hiukan riistäytyä käsistä. Tsoh Linnea, ei suruaan saa alkoholiin peittää, vaikkei Miro nyt saapunutkaan paikalle.

19.jpg

Jo vajaan tunnin päästä Linnea oli selvästi kännissä. Hän ilmeili minkä kerkesi ja selitti jotain palmuista ja coctaileista, elehtien käsillään hurjasti. Coctail vain läikkyi sinne tänne, kun muut nyökyttelivät tekohymy huulillaan.

20.jpg

Ja juu, palatkaamme taas kotiin. Jonnesta oli tullut oikea nörtti! Hän yleensä pelasi loppu illat kotiin päästyään vain tietokoneella. Hän meni nukkumaan yhden, kahden aikaan yöllä ja laittoi viideltä herätyksen, jotta kerkiäisi pelata pari tuntia ennen koulun alkua.

21.jpg

Kun Linnea aamulla heräsi omasta sängystään, hän ei muistanut edellisestä illasta muuta, kun että oli innostunut vähän juomaan. Hän päätti ottaa kunnon suihkun, jospa se vähän parantaisi mieltä. Onneksi oli sentäs lauantai, ei tarvitsisi mennä kouluun! Linnea vain toivoi sydämensä pohjasta, että kukaan ei nähnyt häntä.

22.jpg

Tämä toive kuitenkin murskaantui varsin nopeasti. Kun Linnea oli käynyt suihkussa, pukenut ylleen ja ollut koneella hetken aikaa, hän päätti hakea vähän välipalaa. Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä Mikael seisoi rappujen edessä kädet lanteilla, pyjamahousut jalassa. "Ehh, huomenta iskä!" Linnea hihkaisi tekopirteästi.

23.jpg

"Älä edes yritä. Sain eilen yöllä käydä melkein kaikki yökerhot läpi kun sua ei kuulunu kotiin. Tajuakko kuinka huolissani olin! Ja lopulta löysin sut puiston penkiltä nukkumassa, pelkästään alusvaatteet ja tuo neule päällä!" Mikael alkoi raivota. "Iskä heii.. Anteeks.." Linnea sanoi toivottomana. "Ei riitä! Saat kolme viikko kotiarestia ja se alkaa tasan tästä päivästä!" Mikael ärjäisi. Ja Katri taustalla maalaa taulua, pudistellen päätään Linnean tempulle.

24.jpg

Ja niin totisesti Linnea alistui kohtaloonsa, kolme viikkoa kotiarestia. Hän purki vihaansa jynssäämällä koko Schnuffelin häkin putipuhtaaksi.

25.jpg

Ja taas pingviini tuli keskellä kesäpäivää.. Tai yötä tontille norkoilemaan? Ehkä kalan perässä. Ja joo, Katri edelleen rosvona toimii.. Nyt tais olla väärentäjä tai jotain.

26.jpg

Koska myös konekielto oli olemassa, Linnea pääsi vain harvoin livahtamaan koneelle kenenkään näkemättä. Ja niinä parina kertana kun Mikael sattui tämän huomaamaan, rapsahti armotta pari päivää lisää kotiarestia.

27.jpg

Linan ulkona-viettämisaika vain jatkui. Hän innostui keräilemään tulikärpäsiä, jotka tosin päästi lähes heti vapaaksikin.

28.jpg

29.jpg

30.jpg

Sisarusrakkautta? Linnea pääsi vain päivisin pihalle, ja silloinkin hänen seurassaan piti koko ajan olla joku muu perheenjäsen.

31.jpg

Ja Mikael sai taas ylennyksen.. En muista mikä hän on, mutta yks ylennys enää kapteeni Sankariin.

32.jpg

Ja jälleen kerran Linnealle tuli kiire pois koneelta, kun kuuli isänsä työauton saapuvan pihalle. Ja sitten kiireen vilkkaa maalaamaan!

33.jpg

Ja Linan aika kasvaa! Neiti halusi välttämättä kasvaa lammen & hedelmäpuun lähellä, olivathan ne toki rakkaita hänelle.

34.jpg

Tässä näette teini-ikäisen Linan. Muistuttaa melko paljon siskoaan, hiukset kiinni vielä enemmän.

35.jpg

Niin mitäs tämä on? Linnea ulkona, yöllä? Tuntemattoman, mustaan pukeutuneen pojan kanssa? "Senkin idiootti! Ootin sua ties kuinka kauan! Ja kaikenlisäks faija sai tietää! Joudun olee yli 3 viikkoo kotiarestissa!" Linnea sähisi vihaisesti hampaidensa välistä.

36.jpg

"Älä nyt.. En mä voinu mitää, en millää päässy lähtee. Oon pahoillani." Miro huokaisi ja kumartui antaakseen suukon Linnealle. Linnea kuitenkin tönäisi ärhäkästi Miron pois. "Älä yritä! Tuliko ees mielees lähettää tekstaria tai soittaa?!"

37.jpg

"Njoo, mut.." Miro aloitti hiljaa mutisten. "Ei mitään muttia! En jaksa enää, ala painua! Äläkä enää ikinä, IKINÄ yritä ottaa muhun yhteyttä!" Linnea sihisi hampaidensa välistä, yrittäen hillitä äänensä. Ja niin Miro lähti, epävarmasti taakseen vilkuillen.

38.jpg

Katria onkin näkynyt tässä osassa varsin vähän. Haluatteko kuulla syyn? Noh, Katri päätti omistautua työlleen ja taitopisteiden keruulle, varsinkin nyt kun lapsetkin olivat jo niin isoja. Muuta hän ei siis nykyään tehnytkään.

39.jpg

Linnea oli varsin onnellinen, että oli päässyt Mirosta eroon. Toisaalta se suretti häntä, mutta Miroon ei voinut edes luottaa. Hän vietti sunnuntai-iltapäiväänsä useinkin ammeessa leikkien.

40.jpg

Viikonloppuisin tytöt nukkuivat varsin pitkään, myöhään iltapäivään. Arkisin herääminen olikin tuskaa. Yleensä Lina laahautui kylpyhuoneeseen, kun Linnea päätti 'nukkua vielä hetken', jolloin hän heräsi seuraavan kerran 10min ennen koulun alkua.

41.jpg

Tidditii! Voi tätä riemun päivää, Mikael saavutti elämäntoiveensa ja yleni Kapteeni Sankariksi! Jee!

42.jpg

Ja vieläpä samana iltana juhlittiin kaksoispoikien synttäreitä. Jesse hiukan edellä, Jonnella kun meni niin kauan miettiä mitä toivoisi.

43.jpg

Tässä on Jonne Leikkikenttä. Ihan ok näkönen, aika tummat kasvot ja vielä tummemmat silmänympärykset.. Mistä peritty? Dataamisesta? :D Vaatetuksesta kyllä pidän, ja tuo peikkopehko säilyä edelleen.

44.jpg

Tässä taas on Jesse, ehdoton suosikkini! Silmänympärykset myös hiukan oudot, mutta ei se haittaa. Hiustyyli säilyä + sama vaatetyylikin, aws.

45.jpg

Mitäs tämä on? Jep, Lina päätti lähteä kaupungille. Heti ens alkuun hän törsäsi viikkorahansa tuoreimpiin juorulehtiin.

46.jpg

Sysättyään lehdet muualle odottamaan, Lina haastoi tälläisen miehen pelaamaan biljardia. Mies oli melko varma itsestään, mutta tietenkin Lina lopulta voitti.

47.jpg

Lina tutustui myös tälläisen nätin nuoren neidon kanssa. Hän tulikin melko hyvin juttuun tämän, Niia nimen omaavan naisen kanssa.

48.jpg

Ja juuri kun Lina oli lähdössä, hän näki tälläisen miehen kulkevan tietä pitkin. Lina ei voinut olla rientämättä miehen luo ja tervehtien tätä. Mies esittäytyä joksikin jonka nimeä en muista, varsin komeaksi sellaiseksi.

49.jpg

Ei mennyt kauaakaan kun mies oli valloittanut jo Linan näillä nappisilmillään. Lina änkytti sekaisesti että soittelisi vielä hälle, kun mies pahoitellen joutui lähtemään. Tämän jälkeen Lina hoippuikin tutisevin polvin puhelimen luo ja tilasi taksin kotiin.

50.jpg

Vai kotiin? Ehei. Kotimatkallaan Lina huomasi kivan näköisen mestan ja pyysikin kuskia pysäyttämään. Lina tutustui moneen muuhun ihmiseen ja jopa pulahti uimaan, tosin.. Alusvaatteet päällä.

51.jpg

Lina saapui kotiin vasta myöhään. Toivottavasti hän ei saisi kotiarestia kuten Linnea, vaikkakin olihan hän kuitenkin tullut suht. ajoissa kotiin, vieläpä täysin selvinpäin.

52.jpg

Kun Lina hiippaili huonettaan kohti, Linnea sihahtikin tämän nimen. Linnea taputti paikkaa vieressään ja epäröiden Lina asteli sängyn luo ja heittäytyi Linnean vierelle. "Noniin, ala selittään. Missä olit? Et kai halua samaa kohtaloo kun mä? Jouduin valehteleen äitille ja iskälle että oot viemässä roskia ja kinusin ne kaikin keinon luopuun huoneestaa, että me nukuttais täällä. Syynä se mun sängyn natina, ei muka saada nukuttua.."

53.jpg

"Ai, mä öö, tota.." Lina alkoi selittää hämmentyneenä. Ei hän olisi ikinä uskonut, että Linnea valehtelisi säästääkseen hänen nahkansa. "Öö.. yks kundi, tiedäthän?" Lina lopulta virnisti ja loi sisareensa kiitollisen katseen.

54.jpg

"Ahaa, okei.." Linnea mutisi ja näytti hetken vakavaa naamaa. Lina kerkesi jo pelästymään, että Linnea juoruaisi heidän vanhemmille, mutta lopulta tämän kasvoille levisi leveä hymy. "Okei, mä oon hiljaa, jos sä kerrot siitä kaiken!"

55.jpg

Eräs päivä Mikaelin tultua töistä, hän huomasi Katrin kalastavan. Vaikka kello oli jo ties mitä. Niinpä mies nappasi onkensa nojaamasta seinustaan ja käveli vaimonsa luo. Hän kumartui ottamaan yhden madon purkista ja hetken he kalastivat vaiti. "Eikö olisi jo aika kertoa?" Katri lopulta kysyi hiljaa. "Luulen niin. Kutsutaan lapset koolle." Mikael sanoi, hymyillen epävarmasti. "Linnea tosin on töissä.. Kerkiää hänkin kuulla."

56.jpg

Niinpä tämä kaksikko jätti onkensa nojaamaan seinustaan ja kiipesivät kaikessa hiljaisuudessa yläkertaan. "Jonne! Jätä se kone hetkeksi ja tule tänne, meillä on asiaa" Mikael ärjäisi, huomatessaan Linan ja Jessen katselevan elokuvaa.

57.jpg

Jonne vaivoin suostui tulemaan, mutta piti kiirettä isänsä uhkaillessa konekiellolla. "Me muutamme." Katri henkäisi nopeasti, heti Jonnen saapuessa paikalle. "Mitäh!?" Jesse huudahti. "Siis.. Ihan korttelin toiselle puolelle vain, isompaan taloon." Mikael korjasi hymyillen.

58.jpg

Siinä samassa Linnean työauton ääni kuului sisälle asti ja Katri pinkaisi salamana kertomaan uutisesta esikoiselleen. Sillä välin Linan ajatukset valtasi synkkä mieli. Linnea oli paljastanut tuona samaisena iltana hälle jotain, mitä Lina ei vieläkään voinut tajuta. Ehkä muuttaminen auttaisi selvittämään ajatukset.. Uudet paikat, uudet ajatukset, eikö se niin mennyt? Lina huokaisi pudistellen päätään ja siirsi katseens elokuvaan, tajuamatta siitä enää mitään.

Sanoisin vielä loppuun, että sen hamsterin nimikin on Lina :''D En yhtään muistanu että tässä LC:ssä on sen niminen heppu, kun hamsun nimen päätin :') Noh, tuskin se nyt haittaakaan :D Jaja..muistuttakaa niistä linkityksistä! Kommenttia vaan tuleen ;) Seuraavaksi on tulossa siis taloextra, uudesta talosta :D